Στην Αλεξάνδρεια ο Φούφας και στα Λευκάδια ο Εορδαϊκός

 

Στην Αλεξάνδρεια ο Φούφας και στα Λευκάδια ο Εορδαϊκός

 

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τελευταίο την απόφαση της Ε.Π.Ο. να ορίσει το αυριανό παιχνίδι του Μακεδονικού Φούφα με τη Δόξα Προσκυνητών στην Αλεξάνδρεια και του Βατόλακου με τον Εορδαϊκού στα Λευκάδια.

Αιτία οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Δυτική Μακεδονία που έχει μετατρέψει τα γήπεδα σε χιονοδρομικές πίστες από τη μια και η ανάγκη να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος από την άλλη.

Για αυτό άλλωστε και το εξ΄ αναβολής παιχνίδι του Εορδαϊκού με τον Αλμωπό αναμένεται να οριστεί και αυτό σε γήπεδο της Ημαθίας.

Πληροφορηθήκαμε μάλιστα πως οι άνθρωποι της Ε.Π.Ο. αρχικά ζήτησαν από τις ομάδες να καθαρίσουν τα γήπεδα!!!!!Με τι δεν μας είπαν όμως.

Αλήθεια οι υπεύθυνοι της Ε.Π.Ο. στο βωμό του να τελειώσει ο πρώτος γύρος δεν τους νοιάζει καθόλου τι θα κάνουν οι ομάδες;;;;

Σκέφτηκαν ότι ξαφνικά οι γηπεδούχες ομάδες (στη προκειμένη Φούφας και Βατόλακος) από το πουθενά θα πρέπει να δώσουν λεφτά για τη μετακίνηση, το φαγητό ή την απώλεια των εισιτηρίων!!!!!

Ακούστηκε ότι θα δοθούν λεφτά στις ομάδες. Πότε;;;;;; Το λεωφορείο μπορεί να τα θέλει άμεσα;;;;;;

Για να μη βάλουμε ότι η αμοιβή των διαιτητών θα αυξηθεί λόγω της χιλιομετρικής επιπλέον απόστασης (ο Φούφας είχε διαιτητές από Καστοριά και Φλώρινα).

Κινήσεις πανικού για να τελειώσει ο πρώτος γύρος χωρίς όμως να σκεφτεί κανείς τις ομάδες.

Μάλιστα ακούσαμε ότι ο Βατόλακος έστειλε έγγραφο ότι αδυνατεί να μεταβεί στο Μακρυχώρι (αν θα κατέβει γιατί υπάρχουν έντονες φήμες για απόσυρση).

Θ. Ηλιάδης