Στο τεχνικό τιμ ο Αλέξανδρος Βασιλειάδης

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
 
Στο τεχνικό τιμ ο Αλέξανδρος Βασιλειάδης

 

Εμπλουτίζει το τεχνικό επιτελείο η Δόξα Δράμας, με την πρόσληψη του γηγενή γυμναστή, Αλέξανδρου Βασιλειάδη, ο οποίος την τελευταία τριετία εργαζόταν στον συμπολίτη αλλά… μπασκετικό ΚΑΟΔ, που διαλύθηκε.

Ο Αλέξανδρος Βασιλειάδης μετά τη διάλυση του μπασκετικού ΚΑΟΔ επιστρέφει στο ποδόσφαιρο, έχοντας διατελέσει γυμναστής σε αρκετές ομάδες, όπως η Αναγέννηση Γιαννιτσών και πλέον ανήκει στην οικογένεια των «Μαυραετών», ως συνεργάτης του Κώστα Βασιλακάκη.

Την ίδια στιγμή, ο τρίτος γκολκίπερ, Βαγγέλης Παγκάκης ζήτησε να αποχωρήσει για να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και δόθηκε δανεικός στον Ορφεά Χωριστής.

 

Τη θέση του στο τρίο, με Μένκα και Καράδαη, συμπληρώνει ο 18χρονος Άγγελος Μπόσκος, που προωθείται από τη θυγατρική των Δραμινών, τον «Αντώνη Καστρινό». Παράλληλα, στο φιλικό με την Καβάλα προφυλάχθηκαν οι Αθανασιάδης- Μπάμπουρας, με τον Βιτλή να αποχωρεί με ελαφρύ διάστρεμμα, αλλά και οι τρεις υπολογίζονται για το ματς της Κυριακής, στη Χρυσούπολη με το Νέστο.

Μόνοι απόντες για τη Δόξα θα είναι οι Βραμέντζαλης (γυρνά από Χίο στις 20 του μήνα) και Κονταξής (άρχισε ατομικό πρόγραμμα και είναι ανέτοιμος). Ντεμπούτο στο πρωτάθλημα κάνει ο Κώστας Βασιλακάκης, όπως και ο σέντερ φορ, Κώστας Μαρκόπουλος.

Ο τελευταίος ίσως ξεκινήσει σε 4-4-2, στο πλευρό του Γαϊδαρτζή, όπως δοκιμάστηκε στο τεστ με τους «Αργοναύτες», ενώ θέσεις διεκδικούν και οι Σπάσιτς και Παπαζούδης.