Συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς η δημιουργία των νέων “Μαυραετών”

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
 
Συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς η δημιουργία των νέων “Μαυραετών”

Το λάθος που έγινε πέρσι δεν θα ξαναγινεί και αυτό φαίνεται από την άψογη μέχρι στιγμής οργάνωση και βέβαια ο προγραμματισμός της δημιουργίας της νέας ομάδας των ¨Μαυραετών». Ο Ανδρέας Παντζιαράς σύμφωνα και με την έκθεση που κατέθεσε στη νέα διοικούσα επιτροπή από αυτούς που ήθελε να ανανεώσουν μόνο ένας δεν ανανέωσε, ο Χαριτωνίδης ( για οικογενειακούς λόγους ).

Επομένως, οι τελευταίοι που ανανέωσαν ήταν οι Σάββας Κυριακίδης και Παντελής Ντουτσαρίδης για αλλά δυο χρονιά. Η Δόξα Δράμας φέτος δήλωσε ότι θα κάνει πρωταθλητισμό οπότε βαδίζει προς τα εκεί με καπετάνιο τον Ανδρέα Παντζιαρά, κάτι που θα πρέπει όλοι αγκαλιάσουν και να βοηθήσουν με τον τρόπο τους, όλοι οι Δραμινοί φίλοι και όχι μόνο. Στο ρόστερ ήρθαν και υπέγραψαν, μέχρι σήμερα οι  Ρεβυθόπουλος, Διαμαντίδης, Γκαρακλίδης, Βραμέντζαλης και Παγκάκης.

Σ’ ότι αφορά την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου υλικού και ξεκινώντας από τα γκολπόστ, στην ομάδα έμεινε και ανανέωσε ο Καράδαης, ήρθε ο νεαρός Παγκάκης και σκέψεις γίνονται, για να ολοκληρωθεί η τριπλέτα, ο Ορέστης Μένκας. Θα περιμένει η διοίκηση της Δόξας να πάρει την απόφαση ο τωρινός προπονητής του Αιγινιακού Γιώργος Φοιρός και αν όχι, υπάρχουν και άλλες λύσεις.

Στην άμυνα, από την περσινή ομάδα έφυγαν, οι Χαριτωνίδης, Γελαδάρης και Γεωργιάδης. Επομένως έχουμε, στις άκρες οι, Λάσπατζης, Ρεβυθόπουλος, Πετρόπουλος και ενίοτε ο Κυριακίδης. Στο κέντρο της άμυνας υπάρχουν οι Γκαρακλίδης, Βραμέντζαλης, Σιάμπος, Τσιάρας και Παπαζούδης (αγωνίζεται και σαν αμυντικό χαφ).

Στα «δεκάρια» υπάρχει η προσθήκη του Διαμαντίδη, που και αυτός ήταν η πρώτη επιλογή του Παντζιαρά. Είναι ο παίκτης που έλειπε στην οργάνωση του παιχνιδιού της ομάδας και κατά κύριο λόγο στο δημιουργικό κομμάτι. Έτσι από εκεί και πέρα έχουμε πλέον την ενίσχυση στην επιθετική γραμμή.

Εκεί το μεταγραφικό πλάνο θέλει την προσθήκη τριών ποιοτικών παικτών. Ένας αριστερός πλάγιος, ένας δεξιός πλάγιος και ένας ακόμη σέντερ φορ μαζί με τον Δούμπλατζη. Μπορεί η Δόξα να έχει θωρακιστεί καλά μέχρι την μέση ωστόσο χρειάζεται επιτέλους και το εύκολο γκολ που θα είναι προϊόν μιας ορθολογικής αγωνιστικής ανάπτυξης. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τις κατάλληλες προσθήκες. Τους τρεις παίκτες που θα κάνουν την διαφορά και θα αποτελούν τα εργαλεία για το σκοράρισμα. Η φετινή Δόξα, με τις προδιαγραφές πρωταθλητισμού που έχει βάλει, χρειάζεται τις συγκεκριμένες κινήσεις ενίσχυσης, που παράλληλα θα πείσουν τον κόσμο να στηρίζει μαζικά την νέα προσπάθεια και την προοπτική μιας ανόδου.

 

Άρχισαν οι εργασίες στα αποδυτήρια

 

Η διοίκηση του ΓΣ Δόξα Δράμας ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της του Συλλόγου, ότι από την Δευτέρα ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης των αποδυτηρίων της ακαδημίας.