Συνεχίζουν Κυριακίδης και Ντουτσαρίδης

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
 
Κοντά σε Ρεβυθόπουλο

 

 

Η νέα προσθήκη των «Μαυραετών» στο έμψυχο δυναμικό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας, αναμένεται να είναι ο 20χρονος (19-12-95) ακραίος και δεξιοπόδαρος αμυντικός, ο οποίος προέρχεται από δύο καλές χρονιές στην Β’ εθνική, όπου είχε αρχικά μια γεμάτη σε συμμετοχές χρονιά στην Καβάλα και μια αντίστοιχη συνέχεια στον Φωκικό, που όμως διακόπηκε τον Γενάρη από μια ρήξη χιαστών στο παιχνίδι με τον Τύρναβο μέσα στο Αλκαζάρ. Ήδη την  περίοδο εκείνη οι διοικούντες της Δόξας του είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για να έρθει στην Δόξα, όμως η το θέμα δεν είχε συνέχεια λόγω του τραυματισμού του. Οι επαφές δεν σταμάτησαν και το ενδιαφέρον από την πλευρά του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στα …πάτρια εδάφη ήταν δεδομένο.

Οι επαφές κορυφώθηκαν τον τελευταίο καιρό και σήμερα ο Ρεβυθόπουλος αναμενόταν να μεταβιβάσει τηλεφωνικά την οριστική του απόφαση και την επιθυμία του να ενταχθεί στο δυναμικό της Δόξας. Όπως ανέφερε ο ίδιος χθες το βράδυ τόνισε: «Επιθυμία μου είναι να ανέβω την Πέμπτη στην Δράμα και να υπογράψω το δελτίο μου. Βρίσκομαι ήδη στην Θεσσαλονίκη για να με δει ο γιατρός μου και να πιστοποιήσει ότι είμαι απολύτως καλά και δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα με το τραύμα μου στο πόδι. Νιώθω επίσης πολύ ικανοποιημένος γιατί όλα πήγαν πολύ καλά και θα φορέσω την φανέλα της Δόξας».

 

Συνεχίζουν Κυριακίδης και Ντουτσαρίδης

 

Με το τέλος του πρωταθλήματος, η πρώτη κίνηση ήταν η επιβεβαίωση της παραμονής του προπονητή. Αμέσως μετά ο Παντζιαράς παρέδωσε στην διοίκηση μια έκθεση του σχετική με την αξιολόγηση των παικτών, όπου εκτός των άλλων υπήρχαν οι προτάσεις του για την μεταγραφική ενίσχυση.

Από αυτούς που ζήτησε να παραμείνουν στην ομάδα, αποχώρησε μόνο ο Χαριτωνίδης για τους γνωστούς οικογενειακούς λόγους, ενώ παρά το ότι υπήρξε διαφωνία για τους Κυριακίδη και Ντουτσαρίδη, τελικά παραμένουν και συνεχίζουν και την επόμενη χρονιά στην ομάδα, με την διοίκηση να δίνει λύση στην όποια διαφορά προέκυψε.

 

 

 

.