Τέλος η Α.Ε.Π. Βατολάκκου από το πρωτάθλημα

 

Τέλος η Α.Ε.Π. Βατολάκκου από το πρωτάθλημα

 

Οι τελευταίες εξελίξεις στο στρατόπεδο των νεοφώτιστων, προμήνυαν (δυστυχώς) το απευκταίο, το οποίο και τελικά επήλθε…

Η ομάδα των Γρεβενών, δεν κατάφερε να αντέξει τις οικονομικές απαιτήσεις της κατηγορίας και σε συνδυασμό την κακή πορεία στο πρωτάθλημα, πήραν την δύσκολη απόφαση για τους ιθύνοντες του συλλόγου της απόσυρσης του συλλόγου από την κατηγορία.

Την τελευταία μέρα των μεταγραφών, μετά από πολλές ανατροπές στο σκηνικό (το μεσημέρι είχε ανακοινωθεί ότι θα κατέβει η ομάδα κανονικά αναφέροντας και 3 μεταγραφές: Γράβαλος Ν., Παπαδόπουλος Χ, Πιπέργιας Στ.), πέφτουν και οι τίτλοι τέλους για την ΑΕΠ Βατολάκκου (μετά από 36 χρόνια αξιόλογης παρουσίας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Γρεβενών), η οποία αποσύρεται από το πρωτάθλημα και ήδη οι ποδοσφαιριστές της (έστω και στο παρά πέντε) έχουν ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες: Άγγελος Κοτζατίσογλου, Στέλιος Τζερεμές και Γιώργος Αντωνιάδης οδεύουν προς Κοζάνη… εάν πρόλαβαν την προθεσμία.

 

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

 

Συνεδρίασε την Τετάρτη 1/2/2017, η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και έλαβε την παρακάτω απόφαση.

Εγκρίθηκε, κατόπιν θετικής εισήγησης της νομικής υπηρεσίας, το αίτημα της ΑΕ Ποντίων, η οποία παραιτήθηκε της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, για ειδική μετεγγραφική περίοδο 30 ημερών για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές της που μένουν ελεύθεροι.