Την Δευτέρα η πρώτη προπόνηση της χρονιάς για την Δόξα Προσκυνητών

 

Την Δευτέρα η πρώτη προπόνηση της χρονιάς για την Δόξα Προσκυνητών

 

Για την Δευτέρα 1η Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της χρονιάς για την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Θράκης Δόξα Προσκυνητών που θα αγωνιστεί τη φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Για το απόγευμα της Δευτέρας 1ης Αυγούστου στο γήπεδο των Προσκυνητών είναι προκαθορισμένο το πρώτο ραντεβού της χρονιάς για την Δόξα Προσκυνητών, με τον τεχνικό της ομάδας Γιάννη Κλειτσιώτη να έχει την ευκαιρία να τσεκάρει την κατάσταση που θα βρίσκονται οι παίκτες του μετά τις καλοκαιρινές διακοπές καθώς ο μεγαλύτερος αριθμός πλην των φοιτητών της ομάδας αναμένεται να δώσει το παρών.

Παράλληλα θα δοθεί το πρόγραμμα των προπονήσεων που θα έχει η ομάδα κατά την προετοιμασία της για την παρθενική της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Θυμίζουμε πως μέχρι τώρα η ομάδα της Κομοτηνής έχει ολοκληρώσει 7 μεταγραφές αποκτώντας τους Θωμά Γαβριήλ από τον Αστέρα Αιγείρου, Μιχάλη Δημητριάδη από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Θεόδωρου Λέφη από της Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Πασχάλη Δραγανίδη από τον Έβρο Σουφλίου, του Παναγιώτη Πέρτσα  από την Τριγλία Ραφήνας, του Γιάννη Κορωνάκη από τον Ορφέα Στρύμης και του Εμρέ Χαμζά από τον Αετό Μίσχου.