ΤΟ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΟ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΣΤΙΔΗ

ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΟΝΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ

 

«Εμπιστευόμαστε  τα δικά μας παιδιά

 

Με νέα διοίκηση θα πορευθεί στην Α΄ κατηγορία Δράμας ο Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου. Ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά συνεχίζεται, ατού η παρουσία πολλών αξιόλογων νεαρών δικών του παικτών.

Η νέα διοίκηση του Ακρίτα αποτελείται από παλιά και νέα άτομα και έχει ως επικεφαλής τον νέο πρόεδρο, Βασίλη Καστίδη. Μαζί του είναι οι Νεκτάριος Χατζηλαζαρίδης, Γιάννης Λαζαρίδης, Στέλλα Μυλωνάκη, Σούλα Γαλοπούλου, Ιορδάνης Χαρισμίδης, Στέλλα Γκανή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν αποκλείεται να προστεθούν μερικά ακόμα άτομα, κάτι που θα γίνει εντός των ημερών. Ο πρώην πρόεδρος, Μάκης Μελενικιώτης, δεν είναι στο συμβούλιο, όμως παραμένει κοντά στην ομάδα, το ίδιο ισχύει και για τον Δημήτρη Τσελεπή.

 

«Καλή πορεία και ανάδειξη ταλέντων»

 

Με σημαντική διαδρομή στα αθλητικά δρώμενα ο νέος πρόεδρος του Κάτω Νευροκοπίου, Βασίλης Καστίδης. Κατάγεται από το Περιθώρι, έπαιξε μπάλα στον τοπικό Ατρόμητο, έπειτα σε Νευροκόπι, Πανδραμαϊκό (Δ΄ εθνική), Αίαντα Ευόσμου. Διετέλεσε πρόεδρος του Περιθωρίου, είναι αναπληρωτής γραμματέας στην ΕΠΣ Δράμας, πρόεδρος της επιτροπής μικτών ομάδων του νομού, ενώ παράλληλα εξελέγη παμψηφεί μέλος της εκλογικής επιτροπής της ΕΠΟ. Ταυτόχρονα, είναι και αρχηγός αποστολών εθνικών ομάδων νέων και ελπίδων. Γνωρίζει πολύ καλά από ποδόσφαιρο και θέτει ως βασική προτεραιότητα την αξιοποίηση των ακαδημιών, τομέας στον οποίο το Νευροκόπι έχει δείξει την αξία του στα τελευταία χρόνια. Δεν είναι τυχαίο ότι ο γιος του, Κωνσταντίνος Καστίδης πήρε μεταγραφή από το Νευροκόπι στην Κ15 του ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα ο Δικέφαλος του Βορρά έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση δύο ακόμα ποδοσφαιριστών, τον Σάββα Γιαματζίδη (για την Κ14, ο νεαρός μετέχει ήδη στο κλιμάκιο της εθνικής παίδων) και τον Θόδωρο Μελενικιώτη (για την Κ17). Επιπλέον, δύο ακόμα νεαροί παίκτες, οι Γιώργος Τσελεπής και Ηλίας Μουζενίτωφ, βρίσκονται στο στόχαστρο του Πανδραμαϊκού για τη Γ΄ εθνική.

 

Οι στόχοι

«Αρχικά θα ήθελα να τονίσω πως η πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτήν τη στιγμή ο Ακρίτας, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην προηγούμενη διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο Μάκη Μελενικιώτη, που ήταν για 12 χρόνια πρόεδρος, συνεισφέροντας τα μέγιστα», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Βασίλης Καστίδης, προσθέτοντας: «Η φιλοσοφία της διοίκησής μας παραμένει ίδια, δίνοντας προτεραιότητα στις υποδομές και αξιοποιώντας τους πολλούς ταλαντούχους παίκτες μας. Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε, φροντίσαμε πρώτιστα να ανανεωθεί η συνεργασία με τον προπονητή, Στράτο Κονταξή, το σπουδαίο έργο του οποίου φάνηκε πέρσι. Στόχος μας στην Α΄ κατηγορία είναι η παραμονή, με καλή πορεία, αλλά και να αναδείξουμε κι άλλους ποδοσφαιριστές. Θα γίνει ενίσχυση με λίγες, συγκεκριμένες προσθήκες, έχουν δρομολογηθεί οι επαφές, σε συνεργασία με τον προπονητή. Είμαι απόλυτα σίγουρος για το ταλέντο των παικτών μας, έχουν μέσο όρο ηλικίας 20-21 χρόνια, αλλά απέκτησαν ήδη πολλές ποδοσφαιρικές παραστάσεις και θα πάμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα».

 

 

 

*Με την πολύ μεθοδική δουλειά του προπονητή Στράτου Κονταξή, ο Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου αναδείχθηκε πρωταθλητής στη Β΄ κατηγορία, τόσο στον όμιλό του, όσο και συνολικά. *Η ακαδημία αριθμεί περίπου 100 παιδιά, αποτελείται από 5 τμήματα, ορισμένα εκ των οποίων θα συμμετάσχουν κανονικά στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας. Αυτονόητο πως εννιά νεαροί του Ακρίτα στελέχωσαν πέρσι τις μικτές ομάδες της ΕΠΣΔ. *Εργασίες επανασποράς γίνονται στο γήπεδο, μαζί με κάποιες ακόμα διορθωτικές κινήσεις.