Τριήμερο τουρνουά Bridge….. από τον Μ.Α.Σ. Γαλαξίας Δράμας

Τριήμερο τουρνουά Bridge…..Άψογη διοργάνωση από τον Μ.Α.Σ. Γαλαξίας Δράμας-Τμήμα Bridge !!!

 

Εντυπωσιασμένοι, από τη διοργάνωση, αποχώρησαν από τη Δράμα όσοι συμμετείχαν στο 3ημερο τουρνουά Bridge που διοργάνωσε ο Μ.Α.Σ Γαλαξίας Δράμας-Τμήμα Bridge από τις 27 έως 29 Μαϊου 2016.

Αθλητές του Bridge από τη Θεσ/νικη, τη Λάρισα, την Καβάλα, τις Σέρρες και φυσικά από τη Δράμα διαγωνίσθηκαν στον αύλειο χώρο του ξενοδοχείου «Ξενία» με σκοπό, όχι μόνο τη νίκη αλλά την σύσφιξη των προσωπικών και των σωματειακών τους σχέσεων.

Παρόν στη διοργάνωση όχι μόνο ως πρόεδρος της Ε.Ο.Μ. αλλά και ως συμμετέχοντας στην κατηγορία OPEN ήταν και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ κ. Αθανασιάδης ο οποίος αμέσως μετά το τέλος των αγώνων ευχαρίστησε τους διοργανωτές  για την άψογη διοργάνωση του τουρνουά και πρωτίστως για την άψογη, όπως τη χαρακτήρισε, φιλοξενία. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές είχαν φροντίσει για τα πάντα, καθώς το τριήμερο δεν περιελάμβανε μόνο αγώνες αλλά και ξεναγήσεις, στα  πλαίσια της «Δραμοινογνωσίας», στα τοπικά οινοποιία, ενώ το Σάββατο το βράδυ ο Γαλαξίας παρέθεσε γεύμα σε όλους του παίκτες και τις οικογένειές τους, ενώ οι τοπικοί οινοποιοί πρόσφεραν τα κρασιά.

Οι αγώνες ήταν χωρισμένοι σε δύο κατηγορίες. Την κατηγορία «ΟPEN» με 24 αθλητές-τριες (12 ζευγάρια) και την κατηγορία 1-9 με 34 αθλητές-τριες (17 ζευγάρια) όπου συμπεριελήφθησαν και οι κατηγορίες  1-6 και «Μαθητικό». Διαιτητής των ημερίδων ήταν η κα Κουκουβου Γεωργία.

Νικητές των κατηγοριών ήταν τα ζευγάρια:…..

 

Κατηγορία ΟPEN

1η θέση  Αθανασιάδης Α.-Λεβή Τ.

2η θέση  Καρπουζέλης Ν.-Κουγιουμτζής Α.

3η θέση Βεζύρογλου Κ.-Ζλάτκος Γ.

Κατηγορία 1-9

1η θέση Καρυοφυλλίδου Ζωή-Αραμπατζής Γιάννης

2η θέση Κεραμιτσόπουλος Στάθης-Παπαδόπουλος Κώστας

3η θέση Κεσόγλου Παν.-Παράσχου Λουκάς

 (Δεν υπάρχει διαθέσημη φωτογραφία)

 

Νικητής κατηγορίας  1-6

Παπαλαζάρου Λάζ.-Κασάπης Νίκος

Νικητής κατηγορίας «Μαθητικό»

Γκουτιούδης Δημ.-Ηλιάδης Αν.

Νικητής 1ης ημερίδας «ΟPEN»

Δημητρακόπουλος Γεω.-Περπερας Κ.

Νικητής 2ης ημερίδας «ΟPEN»

Παντελίδης Προδρ.-Μελισσινός Δημ.

Νικητής 3ης ημερίδας «ΟPEN»

Χειμωνίδης Μ.-Σταυρινός Στ.


Νικητής 1ης ημερίδας «1-9»

Παπαδόπουλος Γρ.-Καρτσόγλου Μπ.

Νικητής 2ης ημερίδας «1-9»

Κάζης Δημ.-Μπακιρτζής Ανδ.

Νικητής 3ης ημερίδας «1-9»

Χατζημιχαήλ Χ. –Κατσιάνη Α.

 

Ο Μ.Α.Σ. Γαλαξίας Δράμας-Τμήμα Bridge εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στο Δήμαρχο Δράμας κ. Μαμσάκο, στη ΔΕΚΠΟΤΑ και τον πρόεδρο της κ. Χατζηκυριακίδη, καθώς και σε όλους τους οινοποιούς της Δράμας για τη στήριξη που έδωσαν στη διοργάνωση.