Υπέγραψε το δελτίο του ο Κ. Καρλόπουλος

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
 
Υπέγραψε το δελτίο του ο Κ. Καρλόπουλος

 

Ο Γ.Σ. Δόξα Δράμας, ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κύδωνα Καρλόπουλου. Ο 27χρονος άσσος των «μαυραετών’ έχει περάσει και κατά το παρελθόν από την ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Κ-20 του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, όπου στη συνέχεια, μεταπήδησε στη μεγάλη ομάδα του «Γηραιού». Κατά σειρά έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό Βόλου, στη Δόξα Δράμας, στον Εθνικό Πειραιά, στον Θρασύβουλο, στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, στον Α.Ο. Καβάλας, ενώ τελευταίος του σταθμός, ήταν το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

 

Υπεύθυνος Τύπου ο Λευτέρης Σαρελάκος

 

Ο ΓΣ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την έναρξης συνεργασίας με τον δημοσιογράφο Λευτέρη Σαρελάκο. Ο κ. Σαρελάκος αναλαμβάνει το πόστο του υπευθύνου   επικοινωνίας  της ομάδας μας.

Σε δήλωσή του ο κ. Σαρελάκος ανέφερε: «Χαιρετίζω τον κόσμο της Δόξας και τη μεγάλη οικογένεια των «μαυραετών». Έρχομαι πρώτα από όλα σαν φίλος της Δόξας για να συνεισφέρω στο ποδοσφαιρικό ξύπνημα του τεραστίου αυτού γίγαντα.

Συμπορεύομαι στην προσπάθεια του Ιωάννη Μπύρου και των συνεργατών του για να ανεβάσουμε φέτος την ομάδα στη Football league και του χρόνου στη Superleague που είναι και η φυσική της θέση. Εύχομαι μάλιστα το 2018 η Δόξα Δράμας, να γιορτάσει εκεί τα 100 χρόνια από την ίδρυση της.

Το τρίπτυχο μας, θα είναι δουλειά, οργάνωση και να λειτουργούμε ως μια οικογένεια, γιατί όλοι μαζί μπορούμε».