ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ – Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ 0 – 1 Πρώτη νίκη για την Καρδία

 

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ – Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ  0 – 1
 
Πρώτη νίκη για την Καρδία

 

Μια άτυχη στιγμή στο 26ο λεπτό του παιχνιδιού ήταν αρκετή για να χαρίσει στην ομάδα της Καρδίας την νίκη στον αγώνα με τη Νάουσα. Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν με ψηλοκρεμαστό σουτ του Κωνσταντινίδη, που ξεγέλασε τον τερματοφύλακα της Νάουσας και έγραψε το 0-1. Η ομάδα του ΦΑΣ αν και είχε φάσεις για γκολ δεν κατάφερε να φανεί ψύχραιμη στην τελική προσπάθεια και να ισοφαρίσει. Πολλές οι καθυστερήσεις των φιλοξενουμένων με σκοπό να κρατήσουν το αποτέλεσμα, ενώ η  Νάουσα διαμαρτύρεται και για δυο φάσεις εντός της περιοχής που δεν καταλογίστηκε τίποτα. Στο 71’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες μετά την αποβολή με κόκκινη κάρτα του Δ. Μπιμπισίδη γιατί κτύπησε αντίπαλο παίκτη, χωρίς όμως οι γηπεδούχοι να το εκμεταλλευτούν.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Δραγάτης, Χριστάκογλου, Μαλανδρής (Χαλκιδικής).

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ (Β. Ντίσιος): Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Κασμερίδης, Αγγελίδης (63’ Νίκου), Περηφανόπουλος, Μπρέγκου, Τούφας, Μουρίκι, Καπετάνος, Κωτσόπουλος, Παντζαρτζίδης (61’ Χατζόπουλος).

Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ (Β. Αλεξόπουλος): Φαρμάκης, Μπόσδου, Κουκουρώνας, Μπιμπισίδης Δ., Μπιμπισίδης Γ., Γίδαρος, Ξανθόπουλος, Λούκας (65’ Μαυρής), Κωνσταντινίδης, Χαρίσης (78’ Αγτζίδης), Προσκυνητόπουλος (83’ Μάντζιος).