ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ: Διάχυτη αισιοδοξία στην «πρώτη»

 

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ: Διάχυτη αισιοδοξία στην «πρώτη»

 

Επιστροφή στη Γ΄ Εθνική για τον ΦΑΣ Νάουσα μετά από δύο χρόνια στο τοπικό της Ημαθίας, με νέα δεδομένα, νέες περγαμηνές αλλά και διάχυτη αισιοδοξία!

Διοίκηση, προπονητής, παίκτες και φίλαθλοι αναμένουν με τεράστια ανυπομονησία τη φετινή σεζόν, με στόχο ο ΦΑΣ να καθιερωθεί (ως οφείλει) στις μεγάλες δυνάμεις της κατηγορίας και (γιατί όχι) να τον δούμε να ανεβαίνει επίπεδο και να αποκτά ξανά την επαγγελματική του ταυτότητα.

Άλλωστε, ο πρόεδρος της ομάδας Απόστολος Μπέκας, έχει ήδη φανερώσει πως αγαπά την ομάδα και για το λόγο αυτό φρόντισε, παρά τις ομολογουμένως ηχηρές αποχωρήσεις, να προχωρήσει (σε συνεργασία με τον προπονητή Βαγγέλη Ντίσιο) σε σημαντικές προσθήκες, οι οποίες βεβαίως δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Σημαντικό βεβαίως στοιχείο και η παραμονή των παικτών που θεωρούνται το «αύριο» του ΦΑΣ Νάουσα, όπως ο Χρήστος Τασιώνας, ο Νίκος Παντζαρτζίδης, ο Ζήσης Βλαχοδήμος, ο Αλέξανδρος Ζούρκος, ο Δημήτρης Δίντσης, ο Τρύφων Νίκου, ο Γιάννης Μουρίκι και άλλα παιδιά, για τα οποία η προοπτική της συμμετοχής φέτος στη Γ΄ Εθνική, τους δίνει ένα έξτρα κίνητρο για να τα δώσουν όλα στις προπονήσεις.

Παρόντες βεβαίως και τα νέα αποκτήματα, που εκτός του Γιώργου Μπρέγκου που απουσιάζει με άδεια από τη διοίκηση, όλοι ήταν εκεί: Κώστας Αγγελίδης, Στέλιος Νύρλας, Τρύφων Κασμερίδης, Δημήτρης Γρηγοριάδης, Κώστας Καπετάνος, Ανέστης Κοντογουλίδης και Κώστας Κωτσόπουλος.

 

Πήρε Ντινόπουλο

 

Στην 9η μεταγραφή του προχώρησε σήμερα (2/8) ο ΦΑΣ Νάουσα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ από Γρεβενά και Νάουσα αλλά και κατόπιν συνομιλίας με τον ποδοσφαιριστή, ο Νίκος Ντινόπουλος είναι πλέον ποδοσφαιριστής των «κυανολεύκων» και την Παρασκευή θα βρίσκεται στην προπόνηση της ομάδας μετά από σχετική άδεια από τον προπονητή Βαγγέλη Ντίσιο.

Ο 20χρονος επιθετικός με καταγωγή από Γρεβενά, αγωνίστηκε πέρσι στη Γ Εθνική με τα χρώματα της Θύελλας Φιλώτα, όπου είχε συμπαίκτη το επίσης μεταγραφικό απόκτημα του ΦΑΣ, Ανέστη Κοντογουλίδη,

Τη διετία 2013-2015 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου (φωτ) και είχε 9 συμμετοχές σε Α, Β Εθνική και Κύπελλο Ελλάδας.

Το 2012 αγωνίστηκε στη Δ Εθνική με τα Γρεβενά Αεράτα, εκεί όπου εντοπίστηκε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και έγινε το μεγάλο βήμα για τον νεαρό ποδοσφαιριστή.