Φιλική νίκη στη Βέροια με 3-0 η Δόξα Δράμας

 

Φιλική νίκη στη Βέροια με 3-0 η Δόξα Δράμας

 

Φιέστα ανόδου έκανε σήμερα η ΒΕΡΟΙΑ, σε φιλικό αγώνα που έδωσε κόντρα στην επίσης ιστορική Δόξα Δράμας.

Οι «κυανέρυθροι», μπορεί να ηττήθηκαν με 3-0 από τους πιο έμπειρους αντιπάλους τους, ωστόσο πανηγύρισαν την επάνοδό τους στις επαγγελματικές κατηγορίες έπειτα από ένα χρόνο.

Αγωνιστικά, οι Βεροιώτες είχαν αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία των Δραμινών, οι οποίοι από την πλευρά τους ήταν πιο εύστοχοι και πέτυχαν τα τρία τέρματά τους με τον Αυγενικού στο 17’, τον Ανδρέου στο 45’ και τον Σαμπανίδη στο 86’.

Μετά την λήξη του αγώνα ακολούθησε η απονομή του πρωταθλήματος στην «Βασίλισσα» από τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ Στέργιο Αντωνίου.

 

Το πλάνο 10+10 του Σπανού

 

Η εισήγηση του έμπειρου προπονητή για παραμονή βασικών παικτών και ποιοτική ενίσχυση το καλοκαίρι

Ακόμα συγκεχυμένο παραμένει το διοικητικό τοπία στη Δόξα Δράμας, πέρα από την εκπεφρασμένη επιθυμία του Γιάννη Μπύρου να παραχωρήσει τις μετοχές της ΠΑΕ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της Κυριακής (12/5) ο ισχυρός άνδρας των «μαυραετών» έχει συζητήσει με τον Δημήτρη Σπανό για το θέμα και του επιβεβαίωσε ότι υπάρχει επιχειρηματικό ενδιαφέρον για την ανάληψη της ομάδας.

Ο ίδιος, πάντως, ο προπονητής δεν έχει μείνει με σταυρωμένα χέρια και ήδη έχει κάνει την εισήγησή του για το ρόστερ της νέας σεζόν, ώστε να σταθεί επάξια και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Σούπερ Λίγκα2.

Ο Σπανός ζήτησε να μείνουν 10 βασικά στελέχη της ομάδας και να υπάρξει ενίσχυση άλλων τόσων με συγκεκριμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Δεν είναι τυχαίο ότι στο προσκήνιο έχουν βγει τα ονόματα των Σάββα Σιατραβάνη της Κέρκυρας και Λευτέρη Ιντζόγλου του Άρη, τους οποίους γνωρίζει καλά ο Σπανός, καθώς έχει συνεργαστεί μαζί τους στο παρελθόν.