Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ 1 – 3

Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ  1 – 3
 
Φωνάζουν για την διαιτησία

 

Με τον διαιτητή από την Καρδίτσα Μπεκιάρη, τα έχουν οι παράγοντες και οι φίλαθλοι της Κοζάνης, ειδικά για τον καταλογισμό του πέναλτι στο 82’ όταν οι γηπεδούχοι έμειναν και με 10 παίκτες, ήταν η κατάληξη του αγώνα με τον Απόλλων Κρύας Βρύσης και με το τελικό σκορ να είναι 1-3 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με την Κοζάνη να απειλεί από την αρχή, αλλά τον Απόλλωνα να παίρνει το προβάδισμα στο 58’ μετά από εκτέλεση πέναλτι του Νύρλα. Άμεση η αντίδραση στο 66’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Πασχάλη που έκανε το 1-1. Στο 82’ νέο πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα με αποβολή του Τάχια που το εκτέλεσε και πάλι ο Νύρλας κάνοντας το 1-2. Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 88’ από κεφαλιά του Κίτσα.

Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Μπεκιάρης, Βογιατζής, Κανιούρας (Καρδίτσας).

Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ (Γ. Παρασκευάς): Αμπατζίδης, Ηλίας, Τραυλός, Τάχιας, Αλιατίδης, Ηλ. Τσικόπουλος (39’ λ.τ. Αλεξίου), Χαματάϊ (46’ Πασχάλης), Ντέρος (77’ Βουτσιώτης), Αλμπάνης, Πετράκος, Τσαγκαλίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ (Δ. Τομπάζης): Χρ. Παπαδόπουλος, Σιδέρης, Δανιηλίδης, Μπρέγκου, Βοτάρης, Σέρα, Π. Σιδηρόπουλος (73’ Κίτσας), Νύρλας, Καρυπίδης (89’ Πάρρας), Πετρίδης (90’ Πάρδας), Ιβιτς.