ΧΙΛΙΩΤΗΣ ΔΡΑΜΑ 1986 HANDBALL

ΧΙΛΙΩΤΗΣ ΔΡΑΜΑ 1986 HANDBALL

 

Στην ΧΑΝΘ το Σάββατο 20:30.

 Με νίκη πολύ κοντά στα Play out παραμονής.

 

Το Σάββατο η Δραμινή ομάδα  στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσει την ΧΑΝΘ στην Θεσσαλονίκη σε ένα παιχνίδι που αν κερδίσει θα φτάσει πολύ κοντά στην διαδικασία των play out όπου θα διεκδικήσει την παραμονή στην Handball Premier. Αν χαθεί το παιχνίδι η Δραμινή ομάδα ελπίζει σε νίκη του Φιλίππου επί του Φοίβου η του Πανελληνίου επί του Καματερού αγώνες που γίνονται την ίδια αγωνιστική.

Οι Δραμινοί όμως είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν την κατάσταση στα χέρια τους και αυτή την φορά να πάρουν βαθμό η βαθμούς, κάτι που δεν είχαν κάνει  εκτός έδρας στον Φοίβο και στον Φίλιππο όπου είχαν χάσει στο γκολ.

Όλη την εβδομάδα ο Σάκης Βαλαβάνης προετοίμασε την ομάδα χωρίς προβλήματα  και  μάλιστα είχαμε και την επιστροφή των Τσεπίδη, Βάκκα που απουσίαζαν για επαγγελματικούς λόγους. Αισιοδοξία επικρατεί και μεταξύ των παικτών που δουλεύουν πολύ σκληρά και σε πολύ καλό κλίμα.

Ξέρουν όλοι πολύ καλά ότι χάθηκαν 6 βαθμοί στο γκολ και όλοι μαζί με πείσμα και με αυτοπεποίθηση αλλά χωρίς άγχος θα πάνε στην Θεσσαλονίκη για να πάρουν το κρίσιμο παιχνίδι. Επίσης μεγάλη αισιοδοξία αντλούν και από την πολύ καλή εμφάνιση που έκαναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όπου η ομάδα έδειξε πραγματικά ότι αξίζει να μείνει στην κατηγορία.