ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ 0 – 0

 

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ  0 – 0
 
Ισόπαλο το τοπικό ντέρμπι της Εορδαίας

 

Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες Εορδαϊκός και Μακεδονικός Φούφα αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο τοπικό ντέρμπι της Εορδαίας για την 7η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής.

Παρουσία 500 και πλέον φιλάθλων οι 2 ομάδες σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο αλλά δυστυχώς το τερέν δεν τις βοήθησε.

Και οι 2 ομάδες είχαν καλές στιγμές να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη αλλά τελικά έμειναν στο 0.

Οι κυριότερες φάσεις

Στο 7ο κόρνερ του Τοπάλη η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 26ο σουτ του Ίβιτς από καλή θέση πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 36ο μεγάλη ευκαιρία για το Μακεδονικό όταν ο Σιδηρόπουλος μπήκε από αριστερά αλλά όταν έφτασε απέναντι από το Στόικο έκανε κάτι μεταξύ σέντρας και σουτ και ο τερματοφύλακας του Εορδαϊκού απέκρουσε δύσκολα για να διώξουν στη συνέχεια οι αμυντικοί.

Στο 43ο κόρνερ του Ταμπά η μπάλα βρέθηκε στο σημείο του πέναλτι για να διώξουν οι αμυντικοί τη τελευταία στιγμή.

Στο 52ο σουτ του Μαυροματίδη έδιωξε σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος στο 69ο σουτ του Τοπάλη πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 72ο η μεγαλύτερη ίσως ευκαιρία του παιχνιδιού για τον Μακεδονικό όταν μετά από σέντρα του Χ΄΄ Ρούμπη ο Χάιτας πήρε τη κεφαλιά πάσα για το Τσόμπο που από πλεονεκτική θέση επιχείρησε νέα κεφαλιά που έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 84ο λάθος του Τζουβάρα ο Ταμπά βρέθηκε μόνος αλλά πλάγια, σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Τεβεκέλης, Συμεωνίδης, Λεζάης (Μακεδονίας).

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ (Α. Αλεξίου): Στόϊκος, Δινοβίτσης, Ταμπά, Λιάμης, Σαββίδης, Μπίκος, Μπαλίτσας, Χαραλαμπίδης (46’ λ.τ. Νσο), Ίβιτς, Καλογιαννίδης (54’ Βλαδίκας Δ.), Μαυροματίδης (69’ λ.τ. Περσίδης).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ (Γ. Παπακώστας): Παπαδόπουλος, Κοπατσάρης, Σιδηρόπουλος, Τζουβάρας, Τακίδης (78’ λ.τ. Κυβρακίδης), Χ΄΄ Ρούμπης (73’ Βλαδίκας Β.), Φωτιάδης, Κεσκιλίδης (69’ Τσόμπο), Χάιτας, Τοπάλης, Τσικόπουλος.

 

Πηγή: e-ptolemeos.gr