ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 0 – 1

 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ  0 – 1
 
Άξιζε κάτι παραπάνω ο Μακεδονικός

 

Παρά το ότι προσπάθησε σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και δεχόμενος νωρίς ένα τέρμα, ο Μακεδονικός Φούφας δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, χάνοντας με σκορ 0-1.

Ο αγώνας στο τέλος είχε επεισοδιακό χαρακτήρα, αφού ο Μένκα τραυματίστηκε σε μία από τις τελευταίες φάσεις), ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης αποβλήθηκε από το διαιτητή μετά από έντονες διαμαρτυρίες, ενώ κόκκινη κάρτα από πλευράς «ροσονέρι» αντίκρισε και ο Νίκος Γεωργιάδης. Η ένταση μεταφέρθηκε και στην κερκίδα, όπου οπαδοί των γηπεδούχων είχαν φραστικό επεισόδιο με τον προπονητή των κοκκινόμαυρων.

Το φιλμ του αγώνα

15’ Κεφαλιά από το Συμελίδη, λίγο άουτ.

18’ Ο Πόποβιτς μπαίνει από τα δεξιά, σεντράρει, ο Παπαδόπουλος κάνει ασταθή απομάκρυνση και στην επαναφορά ο Κυβελίδης στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, 0-1.

41’ Σουτ του Κοπατσάρη, περνάει άουτ.

46’ Εκτέλεση φάουλ από τον Ν’ Λουντούλου, κεφαλιά του Κυβελίδη με τον Παπαδόπουλο να απομακρύνει με γροθιές.

49’ Ακόμη μία εκτέλεση φάουλ του Ν’ Λοντούλου, ο Σαμαράς παίρνει τη κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Παπαδόπουλος μαζεύει τη μπάλα.

61’ Εκτέλεση φάουλ από το Συμελίδη, κεφαλιά του Βεργώνη, με τον Παπαδόπουλο για ακόμη μία φορά να κρατάει όρθια την ομάδα του.

67’ Εκτέλεση κόρνερ από τον Πόποβιτς, κεφαλιά του Βεργώνη στο πρώτο δοκάρι και ο Παπαδόπουλος αποκρούει.

69’ Εκτέλεση φάουλ από τον Πόπόβιτς, κεφαλιά του Σαμαρά από το ύψος του πέναλτι, με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ.

87’ Δυνατό σουτ του Τοπάλη, λίγο άουτ.

90+1’ Αποβολή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη από το διαιτητή της αναμέτρησης. Είχαμε ένταση και από τους φιλάθλους των γηπεδούχων με αποδοκιμασίες προς τον πάγκο των κοκκινόμαυρων.

90+3’ Αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα ο Γεωργιάδης.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Συμεωνίδης, Βρούζος, Ζέρβας (ΕΠΣ Πιερίας).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ (Γ. Παπακώστας): Παπαδόπουλος, Κιβρακίδης (74’ Χατζηρούμπης), Σιδηρόπουλος (92’ Δούφας), Κοπατσάρης, Τακίδης, Τζουβάρας, Κεσκιλίδης, Τσικόπουλος, Χάιτας (46’ Τσόμης), Τοπάλης, Καραπέτρος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Δ. Καλαϊτζίδης): Μένκα (90+2’ Καλογεράκης), Αμαραντίδης, Κυβελίδης (70’ Ταβάρες), Καλογέρης (55’ λ.τ. Λιόνης), Σαμαράς, Καλαϊτζίδης, Γεωργιάδης, Βεργώνης, Συμελίδης, Ν’ Λουντούλου, Πόποβιτς.