FRANK DE BOΕR : όταν ο ΕΥΘΥΒΟΥΛΗΣ ήταν οχτώ χρόνια μπροστά

FRANK DE BOΕR : όταν ο ΕΥΘΥΒΟΥΛΗΣ ήταν οχτώ χρόνια μπροστά 

Επί τη ευκαιρία της ανάληψης καθηκόντων προπονητή της Ίντερ Ιταλίας από το FRANK DE BOΕR  μου  έρχεται  στο  νου  εκείνο το διεθνές Τουρνουά που είχε εμπνευστεί και διοργανώσει ο Παναγιώτης ΕΥΘΥΒΟΥΛΗΣ  στο Μυλοπόταμο Δράμας το  2008. Ένας άνθρωπος ικανός, οραματιστής ,που δε στηρίχθηκε από κάποιους δήθεν παράγοντες του Πανδραμαϊκού ,και τι έγινε ? μετά από κείνο το τουρνουά απολύτως τίποτα, απ’ ότι θυμάμαι κάποιος Ήθελε να κάνει τον πρόεδρο μάτωσε ! ξοδεύτηκε !για να μην πούμε ότι ψιλόκαταστράφηκε αποφάσισε για λόγους εγωισμού να πάρει λέει την σφραγίδα Του συλλόγου από τα χέρια του Ευθυβούλη ,λες και η  σφραγίδα αυτή ήταν το παν για τον Πανδραμαϊκό. Έτσι αποκαρδιώθηκε  ο μεγαλύτερος εμπνευστής και οραματιστής που εγώ πιστεύω  δεν  θα ξαναπεράσει από  την  ΔΡΑΜΑ . Χρόνια  παράγοντας  στον Πανδραμαικο τον  στήριζε πάντα  και  οικονομικά , δεν  χρειάζεται να  αναφέρω  στοιχεία  από  την δραστηριότητα  του  εδώ  στην Δράμα όλοι  γνωρίζουμε…….

Και  τι κατάφερε ο τότε πρόεδρος έριξε την ομάδα από την Δ εθνική στο τοπικό και ακόμα βρίσκεται στο τοπικό ! με την απομάκρυνση του Ευθυβούλη από τον Πανδραμαικο  Έφυγαν κάποιοι βασικοί προπονητές και πολλά παιδιά τα οποία πήγανε στη Δόξα Δράμας  γιατί εμείς εδώ στη Δράμα δεν ξέρουμε να αναγνωρίζουμε ποιος είναι ΙΚΑΝΟΣ  !!!!  Κοιτάζουμε το σήμερα ποιος θα μας δώσει λεφτά να τον  χειροκροτούμε (γιατί του  αρέσει  να  προβάλλεται) και  γιατί έτσι θα  τον  κάνουμε  να  βάλει  ακόμα  περισσότερα  λεφτά και όταν κάνει μια στραβοτιμονιά τον δίνουμε μια κλωτσιά και φεύγει(όχι  έτσι  ακριβώς ….  Αλλά κάπως  έτσι ) αυτό  δεν  το  αναφέρουμε μόνο για  τον  Πανδραμαικο ……….!!!!!   έτσι ποτέ στη Δράμα δεν θα μπορέσει Κανείς ΔΡΑΜΙΝΟΣ η ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΣ  να δώσει την  ποδοσφαιρική   ΑΙΓΛΗ  την  οποία  έχει ζήσει πριν από πολλά χρόνια Η ΔΡΑΜΑ και έχει γράψει ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΤΗΣ  ΙΣΤΟΡΙΑ στο Πανελλήνιο.

Και θα ζούμε πάντοτε με τις αναμνήσεις και τα κατορθώματα εκείνων που έκαναν   μεγάλες ομάδες και έγραψαν μεγάλη ιστορία και στον Πανδραμαικο και στη Δόξα Δράμας ……….ΚΑΠΟΤΕ ….!!!!!

 

Έτσι κάθε φορά που θα ακούω ή θα διαβάζω το όνομα DE BOΕR θα  θυμαμαι ότι ηταν ο  μοναδικος ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ  ΚΑΙ  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΑΙ  ΟΧΙ  ΜΟΝΟ  που  περασε  με  τις Ακαδημιες του ΑΓΙΑΞ  από  την Δραμα …….

 De Boer

Personal information

Full name Franciscus de Boer
Date of birth 15 May 1970 (age 46)
Place of birth Hoorn, Netherlands
Height 1.80 m (5 ft 11 in)[1]
Playing position Defender / Sweeper

Club information

Current team Internazionale (manager)

Youth career

1984–1988 Ajax

Senior career*

Years Team

Apps

(Gls)

1988–1999 Ajax

328

(30)

1999–2003 Barcelona

144

(5)

2003–2004 Galatasaray

15

(1)

2004 Rangers

15

(2)

2004–2005 Al-Rayyan

16

(5)

2005–2006 Al-Shamal

1

(0)

Total

519

(43)

National team

1990–2004 Netherlands

112

(13)

Teams managed

2007–2010 Ajax (youth)
2008–2010 Netherlands (assistant manager)
2010–2016 Ajax
2016– Internazionale

 ο ΑΓΙΑΞ ΠΟΥ ΗΡΘΕ 1ος, με  2η την ΑΕΚ
ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ …….. ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΙ ΕΥΘΥΒΟΥΛΗ………….. 20/04/2008 ……………….. ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΙΑΞ -ΑΕΚ …..ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3000 ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ……..μεταξύ άλλων ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ……. ΑΓΙΑΞ -ΑΕΚ- ΠΑΟΚ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ- ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ – ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ – ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΚΟΚΟΜΑΤ ……
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ !!!!

ME ANEMOΠΤΕΡΟ ΗΡΘΕ Η ΜΠΑΛΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ

 

ΦΩΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΤΑΚΗΣ ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ … ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Η ΔΕΥΤΕΡΕΡΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΕΣ …. ΑΕΚ- ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ -ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

ΕΠΑΝΩ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ … ΚΑΤΩ ΚΟΚΟ-ΜΑΤ

 

Ο ΠΑΤΕΡ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ ….

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΑΝΚ ΝΤΕ ΜΠΟΥΡ

Η Κ. ΑΛΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

 

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟΛΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ !!!!!

Η ΔΩΡΑ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ ΔΕΝ ΚΡΙΒΕΙ ΤΑ ΠΑΟΚ-ΤΣΙΔΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ …….ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΑΚΟΥΓΕ ΤΙΣ ΙΑΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΟΚ-ΤΣΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ( ποσα ξερει αυτο το dramagoal !!!)

 

 ΠΑΟΚ

ΞΑΝΘΗ

ΞΑΝΘΗ (μικροι)

ΠΑΟ

ΠΑΟ (μικροι)

ΑΓΙΑΞ

ΑΕΚ

 

ΑΡΗΣ

ΕΘΝΙΚΗ  ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ

ΗΡΑΚΛΗΣ

ΑΕΚ (μικροι)